Immestad

Naturnära läge med lugn atmosfär i Immestad

I natursköna Immestad kan vi nu erbjuda två fritt belägna tomter, som är väl tilltagna i storlek. I härligt skyddat sydvästläge kommer ni att kunna avnjuta soliga sommarkvällar, och för den trädgårdsintresserade finns goda möjligheter till odling. Är ni ute efter en egen fridfull oas så har ni hittat rätt.

I skön lantlig miljö med närhet till havet finns nu en kanonmöjlighet för dig som vill komma närmare naturens lugn. Runtom Immestad finns det även gott om aktiveter, såsom klättring, fina vandringsleder, fiske och bad. Det är cirka 3,5 km till närmsta matbutik och på 20 minuter med bil tar du dig till centrala Lysekil eller E6 för vidare transport mot Uddevalla/Göteborg/Oslo.

VILLA I MASSIVTRÄ

Tillsammans med Massivträvillan har två praktiska och klimatsmarta enfamiljsvillor tagits fram, anpassade för dessa härliga tomter. Villorna byggs i massivträ, vilket skapar en fantastisk inomhusmiljö, och vackra ytskikt de får man på köpet! Du väljer själv hur mycket eller hur lite synligt trä du vill ha. Villorna bjuder på öppen planlösning och härligt ljusinsläpp.

Boka en visning

Boka här

Villa Ekelund

Hustyp: 1-plansvilla
Antal rum: 4
Antal sovrum: 2
Boyta: 84,7m²
Takutformning: Sadeltak
Taklutning: 30°

Byggarea: 98,8 m²
Nockhöjd: 4,9 m
Byggnadshöjd: 2,9 m
Fasad: Stående panel
Pris: Kontakta oss för pris

Planritningen nedan illustrerar vår standardutformning, men en av fördelarna med Villa Ekelund är att den är mycket flexibel och anpassningsbar. Du kan till exempel välja till ett sovrum, förminska eller förlänga huset. Möjligheterna är oändliga och vi anpassar ritningarna helt utefter era behov och önskemål.

Husmodell – Din Dröm, Ditt Hem

Villorna byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Vi kommer att rita och bygga huset i massivträ, i samma höga kvalitet som alla våra massivträvillor.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.


(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Illustrationsbilder av Villa Ekelund

Fasad
Exteriör 3D-illustration
Illustration av vardagsrum

Läge & placering

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig i Lännestad!

Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!