Villa Brofjäll

Villa Brofjäll

Villa Brofjäll är ett enplanshus med härliga sociala ytor för umgänge och gemenskap. Villan har en ljus och öppen planlösning mellan kök och allrum, med öppet upp till nock. I den andra delen av huset ligger två sovrum, badrum samt klädvård. Villa Brofjäll går att få med en loftlösning som skapar ytterligare 1–2 sovrum samt 1 extra allrum.

VILLA BROFJÄLL

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

1 – 1 ½ plansvilla
3–6 rum och kök
2-4
93 + 30 m. loft
109 m²

Sadeltak
42°
6,9 m
3,2 m

Välj Villa Brofjäll med loft för att ge plats åt ytterligare sovrum och ett extra allrum.

Vi älskar trä och vår passion för synligt trä är troligtvis uppenbar, men vi förstår att alla har sina egna unika preferenser när det kommer till materialval. Hos oss handlar det om att ge dig full frihet att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det!

Planlösning & 3d-fasader

Illustrationer av Villa Brofjäll

En variant av Villa Brofjäll

Villa Brofjäll är en eftertraktad villamodell. Dess grundstruktur är ytterst flexibel och lätt att skräddarsy efter dina unika önskemål och visioner. Följ byggprocessen av Villa Vrågebäck, en variant av Villa Brofjäll, på våra sociala medier. Klicka här för att se fler inspirerande bilder.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!