Villa Bovik

Villa Bovik

Villa Bovik är en ganska liten men mycket smart planerad villamodell. I planritningen nedan illustreras vår standardutformning av villan men en av fördelarna med Villa Bovik är att den är mycket flexibel och anpassningsbar. Du kan tillexempel välja att ha ett loft, och göra Villa Bovik till ett 1,5 -planshus. Du kan också välja fler eller färre sovrum. Möjligheterna är oändliga och vi anpassar ritningarna utefter era behov och önskemål.

VILLA BOVIK

Hustyp:

Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

1-plansvilla
(1 ½ plan med loft)
4–7 rum och kök
3-5
119m² + 30m² med loft
138 m²

Sadeltak
40°
6,9 m
3,2 m

En smart planerad villa med enorm flexibilitet.

Vår ambition är att möjliggöra för varje kund att skapa sin drömvilla, och med Villa Bovik som bas finns det en mängd möjligheter att skapa den perfekta boendemiljön. Oavsett om det handlar om att anpassa utrymmen eller lägga till specifika funktioner, strävar vi efter att tillgodose varje kunds unika vision. Med Villa Bovik som grund erbjuder vi en plattform för kreativitet och anpassning som är gränslös.

PLANLÖSNING & 3D-fasader

Illustrationer av Villa Bovik

Villa Boviks planlösning är praktiskt designad och noggrant planerad för att maximera utrymme.
Villan erbjuder gott om förvaringsmöjligheter där varje kvadratmeter är noga planerat, men där du ändå inte behöver kompromissa med känslan av luft och rymd. Mellan kök och vardagsrum är det en modern och öppen planlösning samt gott om fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!