Villa Svaneberg

Villa Svaneberg

Upplev modern elegans och öppenhet med Villa Svaneberg, en 2-plansvilla där gränsen mellan ute och inne suddas ut genom imponerande stora glaspartier! Njut av utrymmet och friheten med stora altandäck både på nedre och övre plan – perfekt för de som vill känna naturen integrerad i hemmets atmosfär. Med generösa ytor erbjuder denna villa gott om plats för hela familjen.

VILLA SVANEBERG

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

2-plansvilla
5
3
141m²
104 m²

Plantak

6,6 m
6,4 m

”Utsida och insida smälter samman och man upplever naturen nära inpå.”

PLANlösning och 3d-fasader

Denna eleganta bostad är skapad för familjelivet och erbjuder en flexibel layout. Planritningen inkluderar tre sovrum, men det är enkelt att omforma och anpassa utrymmet för att passa en fjärde sovplats eller en yta som passar dina behov.

Låt dig inspireras av våra villor

Kontakta oss för att upptäcka mer om detta fantastiska hem som kombinerar modern design med fokus på närhet till naturen och flexibilitet för din livsstil!

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!