Villa Ekelund

Upptäck Villa Ekelund – en av våra mindre villamodeller. Villa Ekelund är en kompakt och smart planerad villa som trots sin storlek är optimalt designad för att möta alla dina behov. Med en layout som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål, finns det oändliga möjligheter att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj.

Villa Ekelund är ett hem som passar lika bra för ett par som söker ett praktiskt och välplanerat boende som för den lilla familjen. Med ett kombinerat kök och vardagsrum blir detta hus en plats för gemenskap och umgänge, där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt för att skapa en harmonisk atmosfär.

VILLA EKELUND

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

1-plansvilla
4
2-3
85 m²
99 m²

Sadeltak
30°
5 m
2,9 m

En av våra mindre villamodeller där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt.

PLANlösning & 3D-FASADER

Köket och vardags-rummet är elegant kombinerade och badar i naturligt ljus med tillgång till altandörren. I ena sidan av villan finner du sovrumsdelen, där det största sovrummet är utrustat med en klädkammare samt en dörr som
leder ut till altanen.

Låt dig inspireras av våra villor

Självklart går det att få Villa Ekelund och alla våra villamodeller med både stora och små justeringar. Vi gör anpassningar efter just dina behov.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!