Villa Mellberg

Ett modernt enplanshus med ljus och öppen planlösning. Redan i entrén strömmar ljuset emot dig från de stora fönsterpartierna i det gemensamma kök och vardagsrummet. Du ser dessutom rakt igenom huset till en trevlig uteplats och trädgård vilket gör att du upplever extra rymd.

Det generösa tilltaget av fönster ger villan ett härligt och naturligt ljus, vilket enligt vår mening passar extra bra för dig som väljer att visa mycket massivträ.

VILLA MELLBERG

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

1-plansvilla
4
2-3
146m²
166 m²

Plantak

4 m
4 m

Ett modernt enplanshus med gott om utrymmen för social samvaro.

PLANlösning & 3D-FASADER

Villa Mellberg är praktiskt planerad med bland annat en extra entré i tvättstugan och inplanerade förråd och klädkammare. Det finns gott om utrymme för sociala aktiviteter men också flera rum vilka kan användas som sovrum såväl som för hemmakontor. 

Låt dig inspireras av våra villor

Självklart går det att få Villa Mellberg och alla våra villamodeller med både stora och små justeringar. Vi gör anpassningar efter just dina behov.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!