Villa Nolänge


Villa Nolänge är en liten villamodell som ändå lyckas vara både praktisk och estetiskt tilltalande. Dess stilrena design passar fint i alla miljöer, och de T-formade vinklarna skapar skyddade uteplatser och praktiska rumsytor.

Ena delen av huset utgörs av en stor yta, med öppen planlösning, som kombinerar kök och vardagsrum. De stora glaspartierna släpper in rikligt med dagsljus och skapar en känsla av rymd samt en nära kontakt med naturen. Huset har ett större sovrum med direkt utgång till terrassen, samt ett mindre rum som kan användas som kontor eller extra sovrum, båda placerade för att skapa en lugn och rofylld atmosfär. Med sitt charmiga sadeltak får huset ett klassiskt utseende och är perfekt för dig som söker ett mysigt hem med mycket ljus.

VILLA NOLÄNGE

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

1-plansvilla
3
1-2
88 m²
110 m²

Sadeltak
30°
4,5 m
3,1 m

Perfekt för dig som söker ett mysigt hem med generöst ljusinsläpp.

PLANlösning & 3D-FASADER

Planritningen nedan illustrerar vår standardutformning, men en av fördelarna med Villa Nolänge är att den är mycket flexibel och anpassningsbar. Du kan välja ett extra sovrum, förminska eller förlänga huset och mycket mer. Möjligheterna är oändliga och vi anpassar ritningarna utefter era behov och önskemål.

Låt dig inspireras av våra villor

Självklart går det att få Villa Ekelund och alla våra villamodeller med både stora och små justeringar. Vi gör anpassningar efter just dina behov.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!