Villa Duvfjäll

Välkommen till Villa Duvfjäll, en modern enplansvilla i industriell stil. De överskjutande taken och väggarna skapar inte bara ett unikt uttryck utan också en mysig och vindskyddad utomhusmiljö att njuta av.

Stora fönsterpartier släpper in generösa mängder naturligt solljus i både kök och vardagsrum, vilket ger en härlig atmosfär att trivas i. Ta steget mot ett modernt och bekvämt boende – kontakta oss för mer information om Villa Duvfjäll.

VILLA DUVFJÄLL

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:

1-plansvilla
4-5
2-3
133m²
154 m²

Plantak

4 m
3,5 m

Här kombineras stil och funktion på ett enastående sätt.

PLANlösning

Sovrummen är smart placerade i varsin ände av huset för maximal avskildhet och lugn. Kontoret kan även enkelt omvandlas till ett extra sovrum efter behov, vilket ger flexibilitet och utrymme för växande familjer eller förändrade behov över tid. Den långa hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, så att du kan hålla ordning och ha allt organiserat på ett praktiskt sätt.

Låt dig inspireras av våra villor

I köket ingår en praktisk köksö för matlagning och socialt umgänge. För extra trivsel kan du välja till en eldstad med central placering, perfekt för att skapa en inbjudande atmosfär och njuta av den behagliga värmen.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!