Villa Sötorp

Villa Sötorp

Vår populära 1 ½-plansvilla, med klassisk och tidlös design. När du kliver in genom ytterdörren får du genast en härlig känsla av ljus och rymd och du ser rakt igenom huset ut på verandan eller trädgården. Att bygga på höjden innebär att du får en mer koncentrerad byggyta vilket kan vara en fördel för dig som vill ha gott om utrymme men ändå behålla så mycket tomtyta som möjligt. Har du dessutom en vacker utsikt från din tomt är det en fördel att bygga ett extra plan så att du kan njuta av den fullt ut.

VILLA SÖTORP

Hustyp:
Antal rum:
Antal sovrum:
Boyta:
Byggarea:

Takutformning:
Taklutning:
Nockhöjd:
Byggnadshöjd:
Fasad

1 ½ plansvilla
6
4
171m²
118m²

Sadeltak
35°
7,4 m
6,7 m
Stående panel

Vår populära 1 ½-plansvilla, med klassisk och tidlös design.

Planlösning och 3d-fasader

Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal där det finns gott om utrymme för det sociala umgänget. Det finns många fördelar med ett 1,5-planshus. Bland annat får har du en större boyta för hela familjen utan att ta för stor yta från tomten. Villa Sötorp ger dig gott om plats för hela familjen!

Låt dig inspireras av våra villor

Med en 1,5-plansvilla kan du ha utrymme för det sociala umgänget på nedervåningen på samma gång som familjens privata sfär finns på övervåningen.

Fasader

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!