Om oss

Massivträvillan är vårt initiativ för att underlätta för er som vill bygga ett hållbart trähus. Vi tror att trä, med alla sin goda egenskaper, är framtidens byggteknik och vill göra det möjligt för fler att bo i ett massivträhus.

Vi finns i Brodalen i Lysekils kommun, och är idag 9 medarbetare.

Massivträvillan

Lars Nielsen startade 2010 företaget Andersson Nielsen AB och var då inriktad på att sälja hus för olika husleverantörer. Med en bakgrund som snickare, bygg- och projektledare med närmare 30 år i branschen ville han erbjuda sin kunskap och hjälpa andra att bygga, istället för att hålla i hammaren själv.

Hos Andersson Nielsen AB jobbar vi mer och mer med lösningar i massivträ. I och med vårt samarbete med en stor leverantör av prefabricerade flerbostadshus är vi en av de största beställarna av KL-trä i Sverige. Vi kombinerar denna kompetens med lång erfarenhet av att bygga för privatpersoner och kan nu erbjuda smarta, snygga, miljövänliga och prisvärda massivträvillor under namnet Massivträvillan.

Andersson Nielsen AB

Massivträvillan är ett varumärke som ligger under bolaget ANNI Fastighetsutveckling AB som är ett dotterbolag till Andersson Nielsen AB vilket startades 2010. Andersson Nielsen AB erbjuder de flesta tjänster som byggbranschen efterfrågar. Allt från bygg- och projektledning, kontrollansvarig till framtagande av bygglovsritningar, energibalansberäkningar och mycket mer. Massivträvillans nära samarbete med Andersson Nielsen AB gör oss flexibla och vi kan tillsammans erbjuda ett heltäckande paket av tjänster.

Läs mer om Andersson Nielsen AB på deras hemsida.

Andersson Nielsen AB Logo