Ett drömprojekt i lantlig miljö

Ett unikt tillfälle!

Äntligen drar vårt nya projekt igång! På vackra och omtyckta Härnäset erbjuder vi nu tre nyckelfärdiga hus. Ett drömprojekt för dig som är på jakt efter ett nybyggt, klimatsmart och välplanerat hus i lantlig miljö.

På tre vackert belägna tomter på Härnäset (Lännestad, Lysekils kommun), kommer vi att bygga tre nya enfamiljsvillor. Om du vill bo praktisk och vackert mitt i naturen, så har du kommit till rätt plats.

nybyggnation på Härnäset

Tomterna är mellan 1 148 m² – 1 718 m² och omges av det vackra bohuslänska landskapet med sina natursköna inslag – granitklippor, ängsmarker, åkrar och skogar – med typisk bohuslänsk karghet. En plats där naturen är din granne och lugnet råder. 

Området är mycket populärt för den aktive och det finns flera vandringsleder och gott om klippor för den klättringsintresserade. För dig som tycker om att fiska, sola och bada finns havet alltid nära. Oavsett om du letar efter ett fritidsboende med riklig aktivitet eller ett året-runt-boende nära naturen kommer du att känna dig hemma här. 

Boka en visning

Boka här

Villa Bovik, klassisk stil

Vi hjälper dig hela vägen från planeringsfas till inflyttning i din nybyggda villa. Tomterna är redan avstyckade och byggklara och kostnader för ny infartsväg, vatten, avlopp, el, etc. kommer att ingå i totalpriset. 

Utgångspriset om 4 250 000 kr avser vår standard- och enfamiljsvilla Villa Bovik, vilken presenteras nedan. Vill du använda dig av husmodellen Villa Bovik finns det flera möjliga tillval såsom loftlösning, kamin, köksö m.m. Husmodellen är självklart anpassningsbar till 100% och vi diskuterar gemensamt igenom önskemål, justeringar, tillval och pris. På tomterna finns det även plats för garage, altaner och övrigt som önskas. Givetvis hjälper vi dig att planera hela fastigheten. 

Husmodell – Din Dröm, Ditt Hem

Villorna byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Vi kommer att rita och bygga huset i massivträ, i samma höga kvalitet som alla våra massivträvillor.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.


(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Illustrationsbilder av Villa Bovik

Fasad
Illustration av vardagsrum sett från köket
Illustration av interiör – kök med fin vy över Lännestad

Tomter

Vi har tre stycken vackra tomter tillgängliga.

Lysekil Lännestad 1:50 – 1 718 m²
Lysekil Lännestad 1:51 – 1 338 m²
Lysekil Lännestad 1:52 – 1 148 m² (SÅLD)

Visa på Lantmäteriet

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig i Lännestad!

Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!