Ett drömprojekt i lantlig miljö

Skräddarsydd villa i vackra Lännestad!

På vackra och omtyckta Härnäset finns nu möjligheten att förverkliga din vision av det perfekta hemmet. Ett drömprojekt för dig som är på jakt efter en tomt med ett nybyggt, skräddarsytt, klimatsmart och välplanerat hus i lantlig miljö. Vi ritar och bygger helt efter dina idéer!

Äntligen drar vårt nya projekt igång! På tre vackert belägna tomter i Lännestad (Brodalen, Lysekils kommun), kommer vi att bygga tre nya enfamiljshus. Om du är på jakt efter en villa i en lantlig miljö, så har du kommit till rätt plats.

nybyggnation på Härnäset

De kommande nybyggnationerna som erbjuds till försäljning finns på populära Härnäset. Tomterna är mellan 1 148 m² – 1 718 m² och omges av det vackra bohuslänska landskapet med sina natursköna inslag – granitklippor, ängsmarker, åkrar och skogar med typisk bohuslänsk karghet. En plats där naturen är din granne och lugnet råder.

Området är mycket populärt för den aktive och det finns flera vandringsleder och gott om klippor för den klättringsintresserade. För dig som tycker om att fiska, sola och bada finns havet alltid nära. Oavsett om du letar efter ett fritidsboende med riklig aktivitet eller ett året-runt-boende nära naturen kommer du att känna dig hemma här.

Boka en visning

Visning av tomterna: Boka här

En skräddarsydd villa, utefter dina önskemål

Samtliga tomter kommer att säljas samtidigt som ett entreprenadavtal tecknas med oss på Massivträvillan, vilket betyder att vi ritar, planerar och utför nybyggnationen av din villa. Vi hjälper dig helt enkelt hela vägen från planeringsstadiet till inflytt i din skräddarsydda drömvilla. Läs mer om tillvägagångssättet här. Tomterna i Lännestad är redan avstyckade och byggklara och kostnader för ny infartsväg, vatten, avlopp, el, etc. kommer att ingå. På tomterna finns det även plats för garage, altaner och övrigt som kan komma att önskas. Givetvis hjälper vi dig att planera hela fastigheten.

Skräddarsydd villa – din egen design

Denna unika möjlighet ger dig friheten att skapa din skräddarsydda drömvilla. Huset kommer att ritas av oss på Massivträvillan och byggas i massivträ. Våra villor är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Med stöd av våra erfarna ritare och byggprojektledare kan du gestalta ditt perfekta hem från grunden. Varje detalj kan anpassas efter dina önskemål och behov, från planlösning till materialval och inredningsdetaljer. Skapa ett hem som speglar din stil och smak på en plats där varje önskan kan förverkligas.

Kontakta oss för mer information och för att diskutera dina planer för ditt framtida drömhem på Härnäset.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Stående eller liggande panel? Valet är ert!
Illustrationsbild – Modernt kök i varma kulörer
Sovrum med massivträ

Graden av Synligt trä

Vår passion för synligt trä är uppenbar. Vi tycker att det är vackert att integrera synligt trä i designen, men vi låter dig vara arkitekten i ditt eget hem. Hos oss är anpassning nyckeln – du bestämmer graden av synligt trä i ditt framtida hem. Låt oss hjälpa dig att skapa en balanserad och stilfull atmosfär som speglar din personliga smak och gör din bostad unik.

Tomter

Vi har tre stycken vackra tomter tillgängliga.

Lysekil Lännestad 1:50 – 1 718 m²
Lysekil Lännestad 1:51 – 1 338 m²
Lysekil Lännestad 1:52 – 1 148 m² (SÅLD)

Kontakt

Ditt framtida hem väntar på dig i Lännestad!

Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!