Hällesdalen

Havsnära tomt med naturen som granne!

Välkommen till vackra Hällesdalen 2:28. Här erbjuder vi en tomt nära havet i en lugn miljö nära naturen. Med endast 150 meter till havet är ett morgondopp aldrig långt borta. Tomten är på 1126 kvadratmeter och omgärdas av härlig grönska. Detta är en dröm för den som vill bo i en tilltalande kustmiljö.

I Ödsmål, som ligger 10 minuter bort, finns både grundskola och förskola. 15 minuter bort ligger Stenungssund där det finns gymnasium, restauranger samt köpcentrum med all tänkbar service du kan behöva. Dessutom är det nära till  idyllerna Tjörn och Orust som erbjuder såväl vacker natur och bad som olika typer av evenemang.

VILLA I MASSIVTRÄ

Tillsammans med Massivträvillan har vi utvecklat en klimatsmart enfamiljsvilla anpassad för just denna tomt. Villan har en ljus och öppen planlösning med stora fönster för maximalt ljusinsläpp. På övervåningen leder allrummet ut till en stor och härlig balkong, perfekt för att avnjuta ljumma sommarkvällar. Villan byggs i massivträ, vilket skapar en fantastisk inomhusmiljö, och vackra ytskikt de får man på köpet. Du väljer själv hur mycket eller hur lite synligt trä du vill ha.

Boka en visning

Boka här

Villa Svaneberg

Planritningen nedan illustrerar vår standardutformning, men en av fördelarna med Villa Svaneberg är att den är flexibel och anpassningsbar. Du kan tillexempel välja fler eller färre sovrum. Möjligheterna är oändliga och vi anpassar ritningarna utefter era behov och önskemål.

Hustyp: 2-plansvilla
Antal rum: 5
Antal sovrum: 2-3
Boyta: 141 m²
Takutformning: Sadeltak
Taklutning:

Byggarea: 104 m²
Nockhöjd: 6,6 m
Byggnadshöjd: 6,4 m
Fasad: Liggande panel
Pris: 5 577 000 kr

Utgångspriset om 5 577 000 kr avser vår standardutformning av Villa Svaneberg. Husmodellen är självklart helt anpassningsbar och vi diskuterar gemensamt igenom önskemål, justeringar, tillval och pris. På tomterna finns det även plats för garage, altaner och övrigt som önskas. Givetvis hjälper vi dig att planera hela fastigheten.

Husmodell – Din Dröm, Ditt Hem

Villorna byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Vi kommer att rita och bygga huset i massivträ, i samma höga kvalitet som alla våra massivträvillor.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.


(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Illustrationsbilder av Villa Svaneberg

Fasad

Interiör

För de flesta som bygger hus är det viktigt att få sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet, från färdig planerat hus med små justeringar av materialval och färger, till hus ritade exakt utifrån din vision av ett drömhus

Läge & placering

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig i Lännestad!

Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!