Ett drömprojekt i lantlig miljö

Ett unikt tillfälle!

På vackra och omtyckta Härnäset erbjuder vi nu tre nyckelfärdiga hus. Ett drömprojekt för dig som är på jakt efter en tomt med ett nybyggt, klimatsmart och välplanerat hus i lantlig miljö.

Äntligen drar vårt nya projekt igång! På tre vackert belägna tomter i Lännestad (Brodalen, Lysekils kommun), kommer vi att bygga tre nya en- och tvåfamiljshus. Om du är på jakt efter en villa i en lantlig miljö, så har du kommit till rätt plats.

nybyggnation på Härnäset

De kommande nybyggnationerna som erbjuds till försäljning finns på populära Härnäset. Tomterna är vardera drygt 1 000 kvm och är vackert belägna. De omges av det vackra bohuslänska landskapet med sina natursköna inslag – granitklippor, ängsmarker, åkrar och skogar med typisk bohuslänsk karghet. En plats där naturen är din granne och lugnet råder.

Området är mycket populärt för den aktive och det finns flera vandringsleder, gott om klippor för den klättringsintresserade och för dig som tycker om att fiska, sola och bada finns havet alltid nära. Oavsett om du letar efter ett fritidsboende med riklig aktivitet eller ett året-runt-boende nära naturen kommer du att känna dig hemma här.

Boka en visning

Visning av tomterna: Boka här

Färdigplanerad villamodell eller skräddarsydd villa?

Samtliga tomter kommer att säljas samtidigt som ett entreprenadavtal tecknas med oss, Andersson Nielsen AB, vilket betyder att vi ritar, planerar och utför nybyggnationen av din villa. Vi hjälper dig helt enkelt hela vägen från planering till nyckelfärdig villa. Tomterna är redan avstyckade och byggklara och kostnader för ny infartsväg, vatten, avlopp, el, etc. kommer att ingå.

Totalpriset avser vår standard- och enfamiljsvilla Villa Bovik, vilken presenteras nedan. Vill du använda dig av husmodellen Villa Bovik finns det flera tillval såsom loftlösning, kamin, köksö m.m. Husmodellen är självklart anpassningsbar till 100% och vi diskuterar gemensamt igenom önskemål, justeringar, tillval och pris. På tomterna finns det även plats för garage, altaner och övrigt som kunden önskar. Givetvis hjälper vi dig att planera hela fastigheten.

Husmodell – Din Dröm, Ditt Hem

Villorna byggs i massivträ. Massivträvillans husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Villorna kommer att ritas och planeras av oss på Andersson Nielsen AB och byggas i massivträ i enighet med vårt koncept Massivträvillan.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

Nedan följer ett exempel på en av våra villamodeller, vilken självklart är helt anpassningsbar utefter dina behov och önskemål

VILLA BOVIK

Hustyp: Villa 1 plan – 1 ½ plan med möjlighet till loft
Antal rum: 3–6 rum och kök
Antal sovrum: 2-4
Boyta: 119m² (30m² extra med loft)
Takutformning: Sadeltak
Taklutning: 40°

Byggarea: 137 m²
Nockhöjd: 7,1 m
Byggnadshöjd: 3,2 m
Fasad: Stående panel, se bifogad bilaga för illustration
Pris: Fastpris på hus med standardupplägg.

Möjliga tillval som ej ingår i fastpris:

  • Loft inkl. trappa
  • Bastu/bad
  • Köksö
  • Kamin
  • mm…

Bilder

Planritning – Villa Bovik
Fasader
Exteriör 3D-illustration
Illustration av vardagsrum sett från köket
Illustration av interiör – kök med havsutsikt

Ekonomi och Fastighetsinformation

Servitut, planbestämmelser m.m.

Officialservitut Väg, 1484-2023/48.1.

Fastighetsbeteckning

Lännestad 1:50, 1:51 samt 1:52

Typ

Tomt inkl. nybyggnation av villa

Upplåtelseform

Äganderätt

Byggnadsätt

Vatten: Djupborrad

Tomtstorlek

Lysekil Lännestad 1:50 – 1 718 kvm
Lysekil Lännestad 1:51 – 1 338 kvm
Lysekil Lännestad 1:52 – 1 148 kvm.

Kontakt

För ytterligare information om byggnationerna och för att boka, kontakta:

Ditt drömboende väntar på dig i Lännestad!

Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!