Hus till salu

Var vill du bygga ditt nya hem? Finns det en tomt som passar dig? Hur vill du att ditt hus ska se ut? Om du är på jakt efter ett trivsamt och välplanerat hem, så har Massivträvillan lösningen för dig. Oavsett om du väljer att bygga en av våra nyckelfärdiga husmodeller eller en villa ritat utefter just din vision av ett drömhus så hjälper vi dig kring allt det praktiska som ett husköp innebär.

En av de fördelar som kommer med att bygga ditt hus tillsammans med oss på Massivträvillan är den otroliga flexibilitet vi erbjuder, från det allra första idéstadiet till den dagen då du kan stolt kalla det ditt hem. Vi hjälper dig att förverkliga dina husdrömmar!

Välkommen att utforska våra villor med noga utvalda tomter som finns till försäljning.

Din Dröm, Ditt Hem

Massivträ

Alla våra hus byggs i massivträ. Våra husmodeller är genomarbetade för att erbjuda bästa möjliga upplevelse, klimatanpassning, teknisk höjd och prisvärdhet.

Färdigplanerat eller skräddarsytt

De flesta som bygger hus vill sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Vi erbjuder i princip total flexibilitet. Från ett färdigplanerat hus med små justeringar av materialval och färger, till ett hus ritat exakt utifrån er vision av ett drömhus.

Kontakta oss nu, och låt oss hjälpa dig hela vägen, från planeringsfas till inflyttning.

(Observera att bilderna endast är avsedda för illustrativa syften)

Kontakt

Ditt drömboende väntar på dig. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att göra dina bostadsdrömmar till verklighet!